Totalt antall sidevisninger

onsdag 22. juni 2011

Raumerrittet 2011, landevegsturer og nye sykler



RAUMERRITTET, LANDEVEG OG NYE SYKLER




TOTALT SYKLET 3060 KM I 2011

Siden sist har det vært Raumerrittet, som jeg dessverre måtte stå over pga vann i kneet, ble derfor rådet til å trene rolig med lav belastning en periode. Jeg var på behandling igjen i dag, ons 21.06, og det så veldig bra ut, nesten all vesken i kneet var borte. Smertene har også vært noe mindre de siste dagene.

Siden sist har det blitt tur på racer sammen med Kjellis (på mtb) rundt om Stavsjø, Tingnes  og Br.Dal. Dette ble 74 km. Været utover dagen ble veldig bra, en fin tur med pause på bensinstasjonen påTingnes.

Lørdag var jeg av gårde til Oslo og hentet nye sykler, Det ble en Trek 9.9 hardtail MTB og en Trek Madone 4.5 landevegssykkel.  Jeg og Janne tok en kort tur i Østmarka for å teste 9.9`n ... fungerte veldig bra... dette er ikke en lett sykkel selv om dette er toppmodellen til Trek, men når man syklet på den, spesielt på grus merket man ikke tyngden. Utrolig stiv og rask sykkel. Veldig godt fornøyd.  Tydelig at vekt ikke har alt å si så lenge resten av sykkelen har topp kvalitet på alle områder.  

Sykkelen har carbonhjul, og koster forøvrig ca det samme som en middels utstyrt Fiat 500 2011 mod. 
Men er absolutt vært hver krone.


TREK Top Fuel Elite 9.9



Raceren er også testet, dette er en sykkel til "kun" 20.000 ca, med shimano 105 og Ultegra system..Må nok si at jeg savner Sram girsystemet noe. Men sykkelen var veldig fin å sykle på, god balanse og rask denne også.  Denne skal stort sett brukes til rulletrening i vinter,og evnt ha med til Spania på treningsturer. Satser på å skaffe en bedre utstyrt racer våren 2012.


 TREK Madone 4.5 Carbon 







Raumerrittet 2011

Raumerrittet 2011 ble en våt opplevelse for syklistene. Terrengpartiene var bare gjørme og  vann. Tross dette ble det syklet på gode tider. Spesielt Elisabeth Sveum imponerte med å nesten tangere løyperekorden for damer fra i fjor, og da var det perfekte forhold. Til sammenlikning kjørte gutta i eliten på 2.40, det er 12 minutter saktere enn i fjor. Den lokale helten Lars Ragnar Manengen lå i en tetgruppe på 6-7 syklister hele vegen, frem til nedkjøringa mot Ås gård ca 20 km før mål. Her punkterte han og kom inn sammen med gruppe 2,  3 minutter etter den første gruppa. Det ble svensk seier og dobbelt Raumerryttere på de 2 øverste plassene. Fagerli tok 2.plassen til stor jubel fra det lokale publikum.



Start og målområdet


Start Eliten


Eliten i første kneika


Elite gruppe 2 mot mål


Elisabeth Sveum mot mål etter 84 km


 Janne mot mål


hvor er jeg ..... 


Vegard mot mål. Vegard hadde ligget først inn i terrengparti nr 1 etter ca 10 km  (i pulje nr 1) da kjedet røk.Han måtte gå langt tilbake for å få hjelp, og fullførte deretter i et forrykende tempo.. synd han ikke fikk kjøre sammen med de andre, kunne blitt en bra plassering.


Cola er helt greit etter en slik tur


Heldigvis så skinte sola av og til som dere kan se ;-) ... 
så da ble det ikke håpløst kaldt å sitte og vente på syklistene.




Etter Raumerrittet har det blitt noen småturer på sykkel, selv om jeg har måtte ta det rolig. Totalt har jeg nå passert 3000 km siden starten av april, så må være fornøyd med det med tanke på at jeg har hatt mye problemer siste mnd med knær osv.















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar