Totalt antall sidevisninger

torsdag 16. februar 2012

Landevegssykkel for 2012 klar. Trek Madone Red


Dagens slankefrokost



2 egg , 3 skiver mager bacon. krepsehaler,
tomater og fetaost. + diverse kosttilskudd og mengder vann.




Landevegssykkel prosjekt

Da er endelig landevegssykkelen for 2012 klar, morsomt siden også plass på landevegsbirken 2012 er sikret. Det blir 170 interessante km. Morsomt å være med på den første utgaven, håper det blir mange flere.

Sykkelen som nå er bygget er en Trek Madone ramme, som ble ribbet helt ned. Bygget opp av Sram Red (toppserien til Sram) komponenter. Så langt sitter det Sram Rival bremser på den, men skal her skaffe CNC bremser strax..  Det sitter også en Shimano 105 fremskifter på den, dette må selvfølgelig byttes snarest :-)

Hjulene er Planet X helkarbon 50 mm profil.

Totalvekt på sykkelen (uten pedaler slik som alle andre oppgir) blir med CNC bremser, Sram fremskifter og Karbon sete 6.6 kg.  Slik den står i dag, ex pedaler veger den 6.8 kg.

Kostnaden for bygget ble ca 18.000 kroner, ikke så ille å tenke på når man har en "ny" sykkel som fra leverandør ville kostet mellom ca 55-65.000 kroner.

Jeg liker spesielt godt styret med integrert stem, dette er sammen med "snake skin" styretapen nydelig å holde i.. og sammen med giringen fra Sram Red systemet så tror jeg dette blir en kjempesykkel.
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar