Totalt antall sidevisninger

onsdag 1. februar 2012

VANT NY SYKKEL på lanseringen av Herbalife 24 Raumerrittet laget

Vant Scott Scale 60 terrengsykkel til en verdi av 11.000





Mandag 30.01.2012

Trening med vekter overkropp på Elixia tidlig på dagen. 2.0 timer inkl balanse og stabilitetstrening.


Mandag kveld kom Marius L T en tur, vi snakket litt sykkel, kvinnfolk og anna piss..  måtte ha litt tips fra han ang de sykkelprosjektenejeg har satt i gang (har 3 landevegsrammer stående nå som skal bygges opp, hvis kontoen ikke tømmes før jeg er ferdig).

Og ellers så testet vi den nye sykkelrulla mi, som er wattbasert og viser "live film" ettersom vi sitter og tråkker. Motstanden på rulla justerer seg selv ettersom bakkene på filmen, må gire og kjøre akkurat som i real life..

Vi hadde en aller så liten intern watt tevling også  :-)  Gikk det bra Marius ? ;-)







Tirsdag 31.01.2012

Startet dagen med 1t 5 min rolig økt på den nye rulla. Fungerte greit, men tror jeg skal kjøpe noen sykkelruter på film der det også er litt flate etapper, blir mye opp og ned i puls når en veksler mellom 0 og 14 % stigning hele tiden. Kjørte deler av ruta Flandern rundt.


Dro på tirsdag kvelden ned til Lillestrøm og Thon Hotell, der det nye terrengsykkelteamet
Herbalife 24 Raumerrittet ble introdusert. Ole C Fagerli var frontpersjonen, og har blant annet fått med seg et par svensker, og Ola Kjøren. + noen juniorer og en dame på landeveg.





Edvald B Hagen hadde en gjesteopptreden og stod på sena i ca en time og snakket om trening og sykling generelt, har etter hvert blitt litt av en spøkefugl, er ikke lenger kun den stumme sjenerte
gutten som han var tidligere.







Det ble trukket ut en hovedpremie av desom var til stede i salen som også var påmeldt på Raumerrittet 2012. og tror dere ikke at jeg dro av gårde med den :-) en helt oh Scott Scale 60 med XT utstyr og Rock Shock låsbar gaffel, kanskje nok et prosjekt jeg han ha litt utover sommeren :-)  Kan være at jeg selger den, eller bruker den som en vintersykkel f.eks..








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar