Totalt antall sidevisninger

søndag 15. januar 2012

Sykkeltur i Ytteråsen Grand Prix løypa

I dag ble det sykkel og piggdekk opp Biri Øverbygd, ned til Kårseterbrua og opp Ytteråsen, over Ytteråsen og ned igjen til Biri forbi skytterbanen. Denne turen er vel ca 30 km lang. Opp Øverbygda var det mye vaskebrett, så litt slitsomt, tålmodigheten ble satt på prøve, spesielt da et par av våre lokale helter prøvde å få meg inn i bilen deres , uten å åpne døra.. veldig tett på et par ganger..
Spesiell takk til "Skog og Hage" sjåføren..  Utfordringen er at man med sykkel på vinteren ikke klarer å kjøre helt ute på kanten, der det kun er løssnø, så man rekker ikke alltid å legge seg ut når man hører bilene komme, skulle ønske en del bilsjåfører tenker litt mer konsekvens før de passerer en syklist, eller andre med 10 cm avstand samtidig som man legger inn en breisladd, ikke lett å ha kontroll på bilen da.

Opp Ytteråsen og over Ytteråsen var det fine forhold, gikk fort ned igjen til Biri. Brukte ca 2 timer 10 minutt på runden, ikke så ille med tanke på at det skulle være en rolig tur, og med tanke på at det er en god del høydemeter som skal "klatres"







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar