Totalt antall sidevisninger

mandag 5. mars 2012

Dag 6 & 7 på Mallorca 2012

Kort tur med knesmerter søndag, og hviledag mandag



Søndag

Søndag ble det en tur på 78 km, syklet mye av den samme ruten som dagen før, men ikke helt inn til Petra by, og ikke utom Sineu på tur tilbake. Tok midt på dagen av meg de lange bena, så ble litt kald på knea, og fikk raskt ubehag og smerter. Tror at løsningen blir å holde knea varme og gode, samt bruke varmekrem og sirkulasjonsstrømper for bedre sirkulasjon i musklene rundt kneet. Dette har fungert godt de tidligere dagene.

Skal passe meg så ikke mengden blir for stor nå disse tre ukene, målet er bare å få igang bena, men skal være fornøyd hvis jeg får ca 100 mil på tre uker, har ca 40 mil første uka. 


78 km ble det på søndagsturen


Senere på dagen søndag ble det akvariumstur, Palma akvarium er et kjempeanlegg med store haier og alle andre slags fisker. Gikk der i ca 2 timer før vi tuslet hjem og spiste middag.


Mandag 

Grunnet smertene i kneet fra dagen før ble det mandag hviledag, vi leide bil og kjørte opp til nordspissen av øya, der ble det litt mat før vi snudde nesa sørover igjen og mot fjellkjeden på vestsiden av øya. Det regnet en del og var dårlig sikt hele dagen, litt skummelt med en ivrig sjåfør på de meeeget svingete vegene, og ikke minst smale... helt vanvittige veger i fjellene og nord på øya, ikke noe for de med dårlige nerver.

Nordspissen av øya, med cafe 


Fra cafeen på "spissen"



Deretter reiste vi opp i fjellene, kjørte ned Sa Calobra og opp igjen, en vanvittig veg som snor seg rundt fjellsidene, og karrer seg frem der man ikke skulle tro at man kunne lage veger for bilder, busser og ikke minst syklister.





Film fra meg ned Sa Calobra i 2011




Etter Sa Calobra kjørte vi over fjellet, ved siden av øyas høyeste fjell Puig Major på nesten 1500 meter, og ned til byen Soller. Deretter opp nok et fjell til Deia og Valdemossa. To nydelige landsbyer i fjellene.
Etter disse to perlene var det strake vegen ned fra fjellet og over til playen og hotellet, og en etterlengtet middag.



Trine i Deia, grått vær.. men skal prøve å finne et par bilder på nett som 
viser Deia fra en bedre side.. et øyeblikk


Deia

Deia


                                                                      Valdemossa


I morgen reiser Trine hjem, så da får jeg prøve meg på sykkelen igjen. 
Blir en ikke så alt for lang tur.

Sees i morgen kveld :-) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar